Att använda gasbrännare i kalla temperaturer kan vara utmanande på grund av att gasens tryck minskar, vilket leder till lägre prestanda. Primus Vintergas är speciellt utformad för att lösa detta problem. Med hjälp av VaporMesh™-teknologi ökar ytan där den flytande gasen förångas till gasform, vilket resulterar i snabbare process och högre tryck. Detta gör att Vintergas kan leverera pålitlig prestanda även vid låga temperaturer, vilket tidigare inte var möjligt med konventionella gasbehållare.

Vintergas 230 gram har en diameter på 108 mm och innehåller en blandning av isobutan och propan. Den är kompatibel med flera populära gasbrännare som Jetboil, MSR, Trangia och Primus.

Fördelar med Primus Vintergas

Primus Vintergas erbjuder flera fördelar jämfört med vanliga gasbehållare:

  • Högre tryck vid låga temperaturer
  • Snabbare förångning från vätska till gas
  • Pålitlig prestanda i kallt väder

Teknologin bakom Vintergas

VaporMesh™

VaporMesh™ är en kraftigt absorberande pappersteknologi inuti gasbehållaren. Denna teknologi ökar ytan där gasen förångas, vilket påskyndar processen från flytande form till gasform. Resultatet är ett högre tryck som ger bättre brännarprestanda även i kalla miljöer.

Beställning från OutdoorPro.dk

Trots att du bor i Sverige kan du enkelt beställa Vintergas från den danska butiken OutdoorPro.dk. OutdoorPro.dk erbjuder ett brett utbud av friluftsutrustning och levererar snabbt till Sverige. Besök deras hemsida för att utforska deras sortiment och göra din beställning idag.

Vanliga frågor

You may also like