I hjärtat av den charmiga staden Sollefteå breder Älvtorpet ut sig som en oas för boende. Med ett fokus på trivsel och närhet till både stadsliv och natur har Älvtorpet etablerat sig som en pålitlig förvaltare av fastigheter i centrala Sollefteå. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1960-talet har Älvtorpet varit en stabil pelare för boende och verksamheter i staden.

 

En tidsenlig atmosfär

Kvarteren Älvtorpet och Bostället, även kända som Guldkusten, är tydliga symboler för den tid de uppfördes. Med en design som speglar 60-talets ideal om modernitet och bekvämlighet erbjuder dessa fastigheter en unik atmosfär. Belägna längs den södra älvstranden och bara en kort promenad från stadskärnan, erbjuder de en perfekt kombination av närhet till både stadsliv och natur. Detta är ett tydligt uttryck för Älvtorpets engagemang för att skapa trivsamma boendemiljöer för de med bostad i Sollefteå.

 

Guldkusten: hem för trivsel

Husen på Guldkusten är mer än bara fastigheter; de är hem för många invånare i Sollefteå. Med en parkliknande miljö och garage för bilar strävar Älvtorpet efter att erbjuda en bekväm och funktionell boendemiljö för sina hyresgäster. Lägenheterna är genomtänkta och välplanerade för att maximera komforten och trivseln för de boende.

 

Vid Ångermanälvens strand

Strandgatan 8 och Storgatan 21 representerar en annan del av Älvtorpets förvaltning. Belägna invid Ångermanälven och mitt i stadens gågata erbjuder dessa fastigheter en unik möjlighet att bo nära både natur och stadsliv. Att vakna upp till ljudet av forsande vatten och samtidigt ha tillgång till stadens alla bekvämligheter är en privilegium som de boende på dessa adresser får uppleva dagligen.

 

En historisk förvandling

På Skolgatan 2 har Älvtorpet genomfört en imponerande omvandling av en tidigare skola till små lägenheter med kokvrå. Dessa lägenheter är perfekta för tillfälligt boende i Sollefteå, vilket gör dem till en attraktiv lösning för såväl långtidsboende som tillfälliga besökare. Genom att omvandla och anpassa gamla byggnader visar Älvtorpet sitt engagemang för att bevara historiska strukturer samtidigt som de möter moderna behov.

 

Kundfokus & engagemang

Det som verkligen utmärker Älvtorpet är deras starka fokus på kundnöjdhet och engagemang för att skapa trivsamma boendemiljöer. Genom att lyssna på sina hyresgäster och vara öppna för förbättringar strävar Älvtorpet ständigt efter att överträffa förväntningarna och skapa en känsla av gemenskap och välbefinnande för alla som bor i deras fastigheter.

 

Älvtorpet: För ett tryggt & hemtrevligt hem i centrala Sollefteå

Älvtorpet har cementerat sin plats som en pålitlig och ansvarsfull förvaltare av fastigheter i Sollefteå. Med en stark förankring i stadens historia och en tydlig vision för framtiden fortsätter Älvtorpet att erbjuda trivsamma boendemiljöer där människor kan trivas och känna sig hemma. Genom att kombinera närhet till stadsliv, natur och historiska strukturer skapar Älvtorpet en unik atmosfär som är svår att hitta någon annanstans.

You may also like