Byggstädning efter en renovering eller nybyggnation

Städning av byggarbetsplatser är en av våra specialiteter. Vår städfirma ser till att rengöra varje skrymsle och vrå så att våra kunder kan känna sig bekväma och njuta av en dammfri och ren bostad. Städning efter en nybyggnation eller renovering är en tung uppgift. Den första prioriteringen vid rengöring av en byggarbetsplats är att få bort allt byggdamm och, men även allt byggmaterial som blivit kvar på byggarbetsplatsen. Rengöring av byggarbetsplatsen utförs i flera steg: allmän städning, täckning, fönsterputsning och slutstädning. 

Vad är en byggstädning?

Att städa byggarbetsplatser efter renovering eller nybyggnation är en nödvändig men tung uppgift. Om du låter Städfirma Sverige göra det åt dig kommer ditt nya hem att bli dammfritt och väldoftande. Du kan då få koncentrera dig på att flytta in i ditt nya hem som är helt nytt eller renoverat. Vår städfirma ser nämligen till att den färdiga bostaden tåls att visas upp.

Prisvärd städfirma för din byggstädning

Byggstädning leverera vi i hela Sverige för både företag och privatpersoner. Vi ansvarar också för att tillhandahålla prisvärda byggstädningstjänster. Vårt städföretag erbjuder nämligen byggstädning till överkomliga priser och på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder även våra privatkunder och rabatt på halva arbetskostnaden med RUT- avdraget.

Genom att göra en bokning hos oss får du mer tid över till annat. Använd formuläret på vår hemsida. Vi kommer sedan att föreslå ett pris för städning och service du behöver. När du är nöjd kan du boka den önskade tjänsten och vi utför städningen.

Byggstädning i hela Sverige

Tack vare vår mångåriga erfarenhet och höga kvalitet kan vi hantera alla områden inom städning. Vi kan hjälpa dig med allt inom byggstädning, från byggstädning till sanering och fönsterputs. Med våra städtjänster kan vi också hjälpa dig med din flyttstädning. Vi kan också tillhandahålla byggstädning efter renovering eller köp av ett nytt hem. Från hemstädning till flyttstädning i utsikt, vi har erfaren personlig och hög kvalitet.

Med oss ​​blir din byggstädning:

  • Prisvärd
  • Klar i tid
  • Proffsigt utförd

You may also like